Apai jogait akarja gyakorolni Kovács Lázár, ezért a gyámhatósághoz fordult, hogy kivizsgáltassa, milyen életkörülmények között él balkézről született fia. A sztárszakács exszeretője nemrégiben jött össze Kiszel Tünde fodrászával, így a kékre festett hajú, piercinges újabb áldozat is számíthat arra, hogy a körmére néznek. "Az úr a Frizbi című műsorban arra utalgatott, hogy igen gyorsan szexuális kapcsolatot létesített ügyfelem kisfiának édesanyjával. Ez még nem a gyermek életére kiható dolog, ám amennyiben Andrea tartós kapcsolatban él az úrral, az már megint más helyzet. Vizsgálni fogjuk az anyuka életkörülményeit, s ebbe nyilván ez is beletartozik" - nyilatkozta a Borsnak dr. Ruttner György, Kovács ügyvédje.

Bíró Andrea nem érti a dolgot: "Dávid szeretetéből nemcsak én, hanem a kisfiam is kap. Éjszakánként többször felkel hozzá, hogy betakarja, rengeteget játszanak, Lázárka pedig gyakran sír, ha Dávid munkába megy. Az édesapja másfél éve nem látogatta, nem foglalkozott a fiával, pedig lett volna rá lehetősége. Érzésem szerint számára most csak az a fontos, hogy Bíró Lázárnak, vagy Kovács Lázárnak hívják a gyereket. Egyébként a kisfiamnak mindig igyekszünk elmagyarázni, hogy az apukája a szakács, de ő egy ideje Dávidot szólítja apának" - mondta.

Kovács Lázár mindeközben kijelentette, hogy az eddigi fokozott sajtóérdeklődés miatt a gyerek arcképe mostantól csak az ő engedélyével jelenhet meg.