Nem tervez családot alapítani George Michael. Ezt maga az énekes jelentette ki, arra reagálva, hogy a hozzá hasonlóan homoszexuális Elton John a közelmúltban apa lett - írja a contactmusic.com

George Michaelnek ugyanis meggyőződése, hogy gyerekeinek kellemetlen volna szembesülniük cifra múltjával, ezért annak idején partnerével, Kenny Gosszal megegyezett, hogy nem fogadnak örökbe (vele azóta szakítottak). Álláspontja azóta sem változott.

Az énekes tavaly ősszel autóstul repült egy kirakatba, mert ivott és füvezett vezetés előtt – néhány hetet el is töltött a börtönben. Többek közt ezért is vélekedett úgy egy rádióinterjúban, hogy a gyerekeit biztosan cikiznék a suliban. „El tudod képzelni ezt? Hál’Istennek nincs gyerekem. Hát el tudod képzelni, milyen lehet George Michael fiaként iskolába járni? Szerintem Elton John fiának sokkal kevésbé kellemetlen” – fejtette ki a riporternek. Hozzátette, az ügyben már határozott a véleménye, ami nem csoda, hiszen 47 éves. Mindazonáltal gratulált kollégájának.