Az énekesnő számára (saját bevallása szerint) jó alakjának megőrzése „mindennapos harc”: Stefani kemény fogyókúrának és edzésnek köszönheti külsejét.

„Hetente ötször járok edzeni, el sem tudom képzelni, hogy ne mennék. Jó lenne, ha nem kéne ennyi szabályt betartanom, és azt ennék, amit akarok, de rájöttem az évek során, hogy sokkal jobban zavar, ha nem vehetem fel azt a ruhát, amit szeretnék” – mondta a 41 éves Stefani a brit Elle magazinnak. „Ráadásul borzalmasan érzem magam a színpadon, ha elhagyom magam. Elég csak erre gondolnom…” – tette hozzá az énekesnő.

Az interjúban arról is beszámol Stefani, hogyan dolgozik saját ruhamárkáján, a LAMB-en: „Még közel sem tartok ott a divatiparban, ahol szeretnék. Nagyon nehéz jól csinálni, de kezdek belejönni. Az előző kollekció katasztrofális volt két héttel a bemutató előtt, de elutaztam Montreálba, átnéztem az egészet, és végül ez lett az eddigi legegységesebb kollekcióm” – mondta a lapnak Stefani, akinek ruhái nagy sikert arattak a New York-i divathéten.