Összeveszett a Fővárosi Bíróságon H. Hubert, Choli Daróczi József és Terry Black. H. Hubert szerint utóbbiak korábban, a Frizbi című műsorban abba a gyanúba keverték, hogy megölte a volt kormányszóvivőt és lopott. „Legalábbis szerinte erről kapott egyértelmű visszajelzéseket, amibe belebetegedett és éttermének forgalma is lecsökkent” – tudósít a Blikk.

H. Hubert emiatt pert indított, lelki sérelmeiért 3 millió forintos nem vagyoni kártérítést remél. A keddi tárgyaláson Terry Black takonypócnak nevezte a férfit, akinek újra el kellett mesélnie, mi történt Daróczi öngyilkosságának éjszakáján. „Jocit a gáztűzhely mellett találtam meg felakasztva, lába a talajtól 15 centire volt. Egyik kezemmel megemeltem a testét, könnyű volt, a másikkal kicsomóztam a nadrágszíjat. Még meleg volt az arca, megpróbáltam újraéleszteni.”

Daróczi apja erre közölte: képtelenségnek tartja, hogy fél kézzel fel tudta emelni a 80 kilós fiát, vagy hogy egyetlen rúgással bejutott a ház nagy kapuján. Azt is leszögezte, hogy nem mondta ki H. Hubert nevét a Frizbi forgatásán, mert az egyébként is „kimondhatatlan". Terry Black végül hozzátette: meggyőződése, hogy Daróczit meggyilkolták, de több tárgyalásra nem jön el, mert jövő hónapban Dubaiba költözik.