Courtney Cox és David Arquette egy malibui virágárusnál mutatkoztak együtt – írta meg a popeater magazin. E kapcsán felröppent a hír, lehet, hogy megint együtt vannak.

Courtney Cox az Access Hollywoodnak áradozott volt férjéről, ezel még nagyobb alapot adva a pletykáknak. “Döbbenetes, milyen jól néz ki, jobb, mint amilyennek eddig valaha tűnt. Szuper pasas” – nyilatkozta Monica-Courtney.

A volt házaspár a Sikoly 4 sajtótájékoztatóján gyakran mosolygott egymásra, állítólag olykor össze is nevettek. Amikor megkérdezték őket, mi volt a legkülönlegesebb a filmben, mindketten azt válaszolták, az, hogy a családról szólt. Az április közepén megjelenő filmben is gyerekes házaspárt alakítanak.

“Igazán családias volt a hangulat a forgatáson. Courtney-vel házasok vagyunk és van egy 6 éves lányunk, őszintén mondom ez volt a legkedvesebb a forgatás alatt” – nyilatkozta a négyéves kora óta piáló David Arquette. “Nagyon természetes volt az egész” – mondta a családon belüli erőszak ellen plüsspornóval kampányoló Courtney Cox.