A Fidesz EP képviselője Twitteren válaszolt Sváby Andrásnak, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy túlzásnak tartja Stohl András büntetését és mindenben támogatni fogja a színészt és családját.

„Nem Stohl Andrásról, nem az elsőfokú ítéletről szeretnék írni. 'Ha bekerül (a börtönbe), összeomlik az élete' – mondta aggódva Sváby András. Te András, szerinted mi történt a balesetben megsérültek életével? Mit gondolnál annak a családnak az életéről, amelyiknek valamelyik tagja mondjuk meghal a Stohl által okozott balesetben? Mert gondolom abban nincs vita köztünk, hogy nem a vétkes sofőrön múlt, hogy nem lett halálos áldozata a balesetnek. Es mi történt volna a Te életeddel, ha azon a hajnalon - belegondolni is borzalom - "Buci", a sors kifürkészhetetlen kegyetlenségével, valamelyik gyermekedet öli meg abban a balesetben?” – veti fel az újabban kemény hangvételű twitjeivel címlapokra kerülő Deutsch.

„Egy szavad sincs az áldozatokról, és a nyilvánosság előtti megszólalás(od) lehetőségével visszaélve mentegeted a bűnöst. Szégyeld magad!” – teszi hozzá a politikus. A teljes szöveget itt olvashatják el.