A volt akasztói vállalkozó abban a börtönben ült két évet, melyben az egyik napilap szerint Stohl Andrásnak is kéne, ha letöltendő börtönbüntetést kapna: a kalocsai „parkettás” börtönt a lap luxusbörtönként emlegeti, Stadler szerint azonban kicsit árnyaltabb az igazság: „A luxustól messze van, de kevesebben vannak. Mindenki a saját szobájában teszi le a fejét, ott ébred, szóval ez más” – mondta Stadler a TV2 Aktívjának.

„Ha jól viselkedik, jól dolgozik, többet mehet haza, a szabadság sokat jelent mindenkinek, lehet a családjával, az otthoni kapcsolattartás teljesen más” – osztotta meg véleményét a stábbal Stadler József. A kalocsai börtön lakói valóban kijárhatnak dolgozni, ezért ajánlott a vállalkozó –jó előre– munkát a színésznek: persze valószínűleg csak viccelt, amikor felajánlotta, hogy főz Stholnak.

„Ha az ő szakmájában nem tud dolgozni, én is elég humoros pali vagyok, meg ő is. Itt meg tudnánk nevettetni az embereket, a mai világban ez igenis sokat jelent, ha tudunk nevetni… Az Andrásnak nem kellene éheznie, mert jókat főzök, itt jókat tudna enni” – fejtette ki bőrkabátai körében Stadler.

Stohl András azonban egyelőre még messze van a kalocsai börtöntől, múlt heti tárgyalása után fellebbezett: maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetésért a bíróság 2 év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a színészt, de az ítélet nem jogerős.