A szexkiborgból viccet csinált Gigi, Rágógumi Zsófika, Kócos Éva és Anikó, miután beadták neki, hogy kényeztetés lesz a vége annak, ha gatyára vetkőzik és hagyja magát kikötözni. A kötözés elején a villa női jégkockákkal kenegették Alekoszt, és legnagyobb örömükre áldozatuk farka is megvillant egy másodperc erejéig, amikor Éva ellenőrizte, volt-e hatása a kényeztetésnek (0:55-nél, egyébként nem volt).

A fehér alsóban fekvő, bekötött szemű Alekosz ezek után még könyörgött egy ideig: „legalább csókoljatok”, de legkésőbb akkor minden illúziója elszállt, amikor az összes lakó bement a szobába és gátlástalanul kiröhögték. Természetesen a kiborg nem jött zavarba, szokásos partnerét, Évát kezdte terminátorként üldözni.

„Orvos vagyok, nem fog fájni, egy szempillantás az egész” – mondta, amikor utolérte a cowgirlnek öltözött Évát, és szexet imitált rajta (2:56-nál). Az Éva-Alekosz kergetőzés a medence partján ért véget, Alekosz hatalmas esésével: a csúnya zakózást nézni is rossz, a versenyző azonban úgy áll fel, mintha mi sem történt volna.