Majdnem másfél órát kellett végignézni a valóságshow-ból, hogy megtudjuk, ki lesz az, aki biztosan párbajozni megy. Ez a bentlévő négy játékossal igazán hosszúra sikerült.

A Bámulatosan Jólápolt Jerzy Éva-Anikóra gondolt, mert mindketten egyformán távol állnak tőle - ezt mondta, amikor a tábla elé állt. A Kócostól kapott sérelmek egy életre Jerzyben maradtak, bár már megbocsátott neki, de akkor is, és rátette a jelét. Lilu a 'nagyon ügyes voltál Jerzy'-vel nyugtázta a történést.

A Kócosnak már másfél hete megvolt, hogy kire teszi a jelét, szerinte fightolniuk kell, ezért Anikót választotta. Lilu ekkor ejtette ki a száján azt a szót: Anibaba, amit azóta sem értek. Anikó a második jelét Alekosztól kapta, így eldőlt, hogy ő megy párbajozni.

A fekete özvegy Anikó hangoztatta, hogy a párbaj nagyon fontos számára, és mivel nem akarta, hogy rajta kívül valaki a párbaj közelébe kerüljön, ezért Alekoszra tette a jelét.

Azért ha már ennyiszer beszéltek arról még élő adásban is, hogy a Kócosnak valami van a lábával, azt valaki elmondhatta volna, hogy gombás-e vagy sem. VV Olivérék a kiválasztás ideje alatt már nem tartózkodtak a Villában.