A színészt szombaton vette őrizetbe a New Orleans-i rendőrség, mert az utcán üvöltözött feleségével: a részeg Cage-nél családon belüli erőszak ügyében nyomoznak, a rendőrökhöz azonban egy gyermekbántalmazásra szakosodott nyomozó is csatlakozott, mert Cage nem csak feleségét bántotta, 5 éves kisfiának is okozott sérülést eszetlen őrjöngése közben – tudta meg a TMZ a New Orleans-i rendőrségtől.

A rendőrségi beszámoló szerint a színész és felesége, Alice akkor vesztek össze, amikor épp fiukért mentek, aki egy barátjuknál volt. A már akkor részeg Cage vezetett, és amikor kiszállt a kocsiból házuk előtt, karjában a gyerekkel elesett - mondta Alice a rendőröknek. „Mr. Cage elesett, amikor felvette fiát. Az eséstől az 5 éves gyerek nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bal térdén” – áll a rendőrségi jelentésben.

Egy szemtanú azonban egész mást állít: szerinte a színész direkt rántotta a gyereket a földre – ezért aztán egy gyermekügyi specialista is beszállt a nyomozásba, hogy kiderüljön, mi történt valójában a színész fiával.