Az e heti Nagy duettből Tóth Gabi és Tilla esett ki, így nekik a jövő héten már nem kell azon merengeni, mit énekeljenek. Igazságtalanság lenne a többieket nem értékelnünk, ha már néztük a műsort, tehát most egy-egy mondatot mindenki kap, hátha valami csoda folytán jövő hétre megbokrosodnak tőlük a szerkesztők, és valami történik.

Az első fellépő rögtön a Bereczki-Peller páros volt, farmerdzsekiben, hát, szinte biztosak vagyunk benne, hogy Nagy duett 2 nem lesz a TV2 történetében, bár ők hajlamosak meglepően alakítani műsorterveiket. Caramel és Trokán egész jól mutattak együtt, de valaki szóljon már a színésznőnek, hogy még a ruhapróbán kell kritizálni a ruhának a hosszát, nem előadás után, mint egy megesett szűzlány húzogatni azt, megelőzve bármilyen estbearanyozós villantást. Hajdú Péterék, azt hiszem, rájöttem, azért vannak még mindig bent, mert a mentorának pontosan kettővel van jobb hangja, de az ő produkciójuk legalább mindig mindent elmond az egész műsorról.

Majka szerint Árpa megbolondult, szerintünk csak szimplán fel volt spannolva, de egyedül bennük látni bármiféle igényességre törekvést, pedig, ha valahogy így állnának a többiek is a műsorhoz, akkor még a piricsizmai késdobáló kutyákat is levernék a konkurens csatornán, nem kéne pont Vilmos hercegék nagy napjába belerondítani.

Az a baj az amúgy mérhetetlenül bájos Iszak Eszterrel, hogy hiába is találnak ki neki és SP-nek akár olyan zenét is, amiben szerepet kell játszaniuk, ha egyszerűen a vivás bájosság mögött olyan merevség lakozik, amit még a diósgyőri kohó újraindítása se tudna felolvasztani.

Rákóczi mindent beleadva is csak Gönczi Gábor mosolygós zenekarának koppintott árnyékát hozta, persze a zsűri megette, mert felállították a közönséget. Majdnem ők estek ki Tóth Verával, de aztán Tilla és Tóth Gabi csak elvérzett helyettük. Érthetetlen, hogy Majka és Liptai miért nyaltak be nekik a tőlük telhető legzordabb mélységekig, ráadásul a produkció már ismerős volt: Tilla még mindig a jóvágású Király L. Norbertet hozta, Tóth Gabinak viszont jár egy plusz pont, amiért visszafogta hangját, és rögtön egy mínusz is, amiért a próbán nem ebben a ruhának csak kínosan nevezhető vörös izében szerepelt, hiába tesz meg a TV2 tényleg minden tőle telhetőt a villantásért, ha honi celebjeink nem eszik azt olyan forrón, ráadásul a végén még ki is esnek. Még az is lehet, hogy ezért nem mentorálhatja most tovább Tillát, ha nem azért, mert a műsorvezető kisfilmjével jövő szombaton már a szemlén fog más szerepkörben tetszelegni.