Megunták a nézők Hajdú bénázását, vagy csak tényleg mindent elénekelt Zoltán Erika Szí, ami a torkában volt, de a páros jövő héten már nem kornyikál. Pedig Zoltán Erika még a gatyát is letépte partneréről.

Nagy nap volt a pénteki, a csökkenő létszám miatt minden celeb és énekesként elismerést szerzett mentora két számot énekelt a Nagy duettben, Hajdú Péteréket megunták a nézők.

Árpa Attila és Falusi Mariann nyitotta a sort, Freddy Mercury-ék egyik klasszikusával, és szerencsére Árpát még időben kihúzták a színpadról, így nem rontott sokat, ráadásul sikerült megtalálni a hangnemet, ami, ha másról nem is, Falusi Mariannról ismételten bebizonyította, hogy elpocsékolt tehetség, érthetetlen, hogy ilyen képességekkel, hogy lehet évekig egy PA-DÖ-DÖ szintű formációval haknizni. Visszatérve duettjükre, másodjára tényleg elhitte az ember nekik, hogy szerelmesek, mondjuk, csak szólok, Árpa ebben a legjobb, reméljük, nem tol ki annyira Falusival, hogy komolyra fordul ez a dolog. De ne vegyük el tőlük, tényleg édesek így együtt.

Ki legyen a Nagy duett 2-ben?

Hát, a Flash Dance-be még Caramell bicskája is beletört, pedig az ötlet nem volt rossz. Mára viszont kialakult, hogy sokkal lelkesebbek a nem énekes celebek, mint mentoraik, ettől Trokán és Árpa is túlpörgött harmadrostás színészpalántának néztek ki, de jól állt nekik. Másodjára viszont Trokánék az unalomba fulladtak, nem hiszem, hogy a rokonaikon kívül bárki végignézte volna produkciójukat. Lehet, hogy az tett be nekik, hogy Bereczki szerint elsöprő szerelem lett volna az övék, ha nem élnének párkapcsolatban.

Az a baj a Nagy duettel, hogy a szereplők legnagyobb része totálisan fejlődésképtelen, így bármivel jönnek elő, nagyon nem fogunk hasra esni a produkcióiktól. Ettől független Peller és Bereczki ezen a héten egészen magasra tették a mércét, a musicalszínész jól tolta, első körben mégsem kapták meg a maximumot, bezzeg a másodikban. A Survivor ütött, ezek itt még megnyerik az egészet.

Hajdú ugyanabban a kék ingben volt a CKM-Joy partin, amiben az Everlasting love című klasszikust adta elő, reméljük, kimosták azóta. Ezen a héten nem beszélnénk (többé viszont nem fogunk) Zoltán Erika sosem létezett hangjáról, hanem inkább férjével közös tánciskolájukról. Egyszerűen vicc, amit táncnak próbálnak itt beadni nekünk, és tényleg akad, aki még fizet is, hogy Erika C és Roby D tanítsa mozogni? Egy külvárosi aerobic órában több fantázia van, mint ezekben a koreográfiákban, és akkor még a YMCA-ről nem is beszéltem, pedig Hajdú igen komolyan elkúrta a koreográfiát, ráadásul rühellte a gatyaletépős részt, ez is hozzásegíthette a kieséshez, meg amúgy is, láthatóan kezdte már unni az egészet.

Régen és ma

Iszak megint csak a ruháját húzogatta, azért igen komoly álmatlan éjszakái lehetnek a kasztingosnak, amiért pont a vivás műsorvezetőnőt kellett ebben a műsorban felfuttatni, mert az életet az isten nem osztogatta neki, amikor a formás alakot és szép arcot kapott. Hát igen, Iszaknak nem sok beleszólása lehet a dolgokba, de akkor legalább tényleg csak egy szál bikiniben lett volna. Aztán valaki beszaladt meztelenül a színpadra, de ezt csak egy pillanatra láthattuk, és még várjuk rá a hivatalos magyarázatot, de a röpke káoszból ítélve vicces lehetett.