Először tört-zúzott, utána pedig feladta a játékot Alekosz egy arajelöltje, Anita. A nő a bezártság elviselhetetlenségére hivatkozva hagyta el a villát: "Tegnapelőtt azzal az érzéssel feküdtem le aludni, hogy nem fogok innen kijutni. Másnap már jobban éreztem magam, örültem a feladatoknak is, de aztán a lányok elkezdtek bántani azzal, hogy én még mindig az exembe vagyok szerelmes, és két órán keresztül támadtak. Biztos, hogy ez is rájátszott arra, hogy a nap végére teljesen kikészültem, és úgy éreztem, menekülnöm kell erről a helyről" - mesélte Anita, aki Borsnak később úgy nyiltakozott, veszélyben érezte magát, ha tovább marad, biztos, hogy orvosra lett volna szüksége.

"Soha nem volt még ilyen mértékű pánikrohamom, én is meglepődtem rajta, de úgy tűnik, hogy a villalét nem nekem való. A többieket sokkolta, hogy így kiborultam. Berúgtam a redőnyt, hogy engedjenek ki és levegő után kapkodtam. Szegény Barbi jött utánam, hogy megnyugtasson, de később azt mondta: ő is félt tőlem, hogy esetleg megütöm. Persze sose bántottam volna senkit" - tette hozzá.

Anita távozása miatt a nap végén csak egy arajelöltet küldött haza Alekosz: Éva lett az, aki nem küzdhet tovább a görög szexkiborgért.