Ön szerint lesz világvége 2012-ben?

A Budapest TV-n keresztül gyógyító Gyurcsok jurtával és bespájzolt élelmiszerrel várja a világvégét, ami szerinte 2012 októberében fog bekövetkezni: egy égitest fél évre a Nap és Hold közé ékelődik majd. "Pár hónapja arról tájékoztattak, hogy készüljek, mert 2012 második felében hatalmas természeti csapás éri a Földet. Négy óra leforgása alatt mínusz 40-60 fokra lehűl a hőmérséklet, és ez a helyzet 2013 májusáig áll majd fenn" – mondta a spiritiszta a Borsnak.

Arról Gyurcsok nem beszél, hogy ilyen fokú hirtelen időjárásváltozásba az emberiség fele azonnal belepusztul, ahogy arról sem, mi lesz majd a világvége után – hogyha csak félévig tart, akkor értelemszerűen nem is lesz vége a világnak. Mindenesetre Gyurcsok már készül, egy  hegyen  tervezi meghúzni magát  egy jurtában.

Azt még hozzá kell tenni, hogy akiket pár hete nem ragadott magához az Isten, azok nagy valószínűséggel már idén októberben számíthatnak a világvégére – ergo 2012 októberében a kisbolygó vagy bármilyen égitest, ami Gyurcsok szerint a Nap és Hold közé ékelődik, már senkit nem pusztíthat el.