A Blikk információi szerint a két asszony amiatt balhézik, mert a hot! magazin megírta: Bálint Antónia - állítása szerint - levélben üzent a börtönben ülő Földesi-Szabó Lászlónak. A lap szerint viszont a volt szépségkirálynő lányának apja csak menyasszonyát, Rózát hajlandó látni. Ezt viszont Bálint nem akarja elfogadni.

"Amit Antónia a napokban közzétett, egyszerűen hazugság. Lacihoz nem juttatott be semmilyen levelet. A vőlegényem a nyilvánosság előtt azt kérte tőle, hogy semmit se nyilatkozzon sem a nevében, sem vele kapcsolatban" - mondta Földesi-Szabó menyasszonya. "Én felajánlottam Antóniának, hogy küldjön be nyugodtan a gyerekükkel kapcsolatos dolgot Lacinak, hiszen van még hely a csomagban, amit eljuttatok hozzá, de nem méltatott válaszra. Érdekes, hogy ez idáig senki sem kérdezte meg sem az ügyvédjét, sem engem, hogy mivel segíthetne, vagy mire van szüksége Lacinak" - tette hozzá.

Bálint Antónia mindemellett állítja a lapnak, hogy megbízott egy ügyvédet, hogy létrejöjjön a kapcsolat közte és Földesi-Szabó között. "Ezzel a nővel én nem foglalkozom, ezért is fogadtam ügyvédet - reagált az asszony, akinek az ügyvédje is megerősítette a megbízását.