Állítólag valamelyik fellépése után Alekosz meghagyta öccsének, hogy mire hazaér, legyen egy asszony a háznál. A VV4 győztese pontos paramétereket is mellékelt, testvére pedig teljesítette a kérését, és összeszedett neki egy 19 éves csajt – írta a Bors.

"Betty sokkal magasabb szintű hölgy, mint akikkel korábban a villában vagy a menyasszonykeresőben dolgom volt" – magyarázta Alekosz, aki még dolgozni sem engedi az új házikedvencét. "Betty már főállásban foglalkozik velem, a szerződése határozatlan időre szól. A legfontosabb dolog számára a haja, így a hajvasalót mindenhová visszük magunkkal. Mosogatnia, főznie nem kell nálunk, mert vigyázunk a körmeire. Nem veti meg a szépet, akár fiúról, akár lányról van szó, úgyhogy ő lehet a kulcs a beteljesüléshez, ami a két nővel való szeretkezést illeti. Ez régi nagy vágyam, már folyamatban is van a dolog" – idézte a lap a Veronika által lebüdösözött exvillalakót.

Alekosz hozzátette, a csajnak egy szava sincs, így a fellépéseken továbbra is flörtölhet, nőzhet. "Egyébként a testvérem barátnőjének a barátnője, és már aznap hajnalban vonatra ült, hogy láthasson, amikor Tibek rátalált. Ami még különösen szimpatikus benne, hogy az utasításaimat komolyan veszi, és egytől egyig betartja". Az idomított lányról ide kattintva fotót is láthat.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!