Nem szereti a filmes díjkiosztó-szezon után rátörő érzéseket George Clooney.  A nemrég elszinglisedett színészt az zavarja, hogy  amíg e puccos események le nem zajlanak, állandóan maga és filmjei mellett kell kampányolnia. Ahelyett, hogy az emebriség boldogabbá tételéért dolgozhatna. A FemaleFirst emlékeztet: a színész 2005-ben kezdett jószolgálati tevékenységbe Szudánban, amikor elege lett abból, hogy fessen pózoljon értelmetlen eseményeken.

"Most lett vége az Oscar-időszaknak, és ilyenkor aztán kampányolsz magadért, például kisbabákat puszilgatsz nyilvánosan. Mire véget ér az egész, olyan koszosnak érzed magad. És tenni akarsz valamit, amitől jobban érzed magad."

Aztán tett is: elutazott Szudánba, és igyekezett saját vagyonából javítani a helyiek életkörülményein. Hamar be kellett látnia, hogy a pénzosztogatás nem jó taktika, mert az ő pénzén vett kunyhók tulajdonosait a szomszéd faluból érkezők megtámadták, hogy beköltözzenek a házakba. Végül hozzátette: meg kell tanulni, hogyan lehet a legjobban segíteni, és más hírességeknek is követniük kellene a példáját.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!