"Továbbra is szép a kilátás innen a szanatórium ablakából :D :D höhö, najó ,vicc vót :D nincs semmiféle szanatórium :D minden oké velem ,nem kell aggódni és nagyon szépen köszönöm a leveleiteket és ,hogy velem vagytok! nagyon jól esik! minden embernek lehetnek nehéz időszakai, nekem is most kicsit lefőtt a kávé, de hamarosan folytatás következik...cupp...Verus :))" - írta a Facebookon legutóbb Tóth Vera, aki arémhírekkel szemben nem szanatóriumban, hanem ismerőseinél pihen.

Az énekesnő a Bors magazinnak úgy nyilatkozott, rossz állapotához párkapcsolati kudarcai is hozzájárultak: "El kellett gondolkodnom azon, hogy miért nem találok magamnak párt" - mesélte. "Végül sikerült megfejteni a görcsös hozzáállásom okát. Arra jutottam, hogy saját magammal kell rendben lennem, és ha én tudom szeretni magam, akkor más is szeretni fog."

Tóthnak utolsó, nyilvánosság előtt felvállalt kapcsolata négy évvel ezelőtt, Dobos András zenésszel volt. Azóta hiába pasizott, semmi komolyabb dolog nem jött neki össze. Nemrég azt hitte, sikerült végre találnia valakit, de csalódnia kellett: "Teljesen letiporta a nőiességemet. Állandóan behúztam a hasamat, olyanokat ettem, amiket a nyuszik meg a madarak. Rossz volt, hogy énekelek, hogy korán kelek, későn érek haza. Aztán elmentünk külföldre, és egyszer csak azt vettem észre, hogy én fizetek mindent. Iszonyúan csúnyán és aljas módon kihasznált" - mesélte Szili Nórának egy interjúban.