A hétvégén Zara Phillips, az angol királynő legidősebb unokája is házasságot kötött: hozzáment rögbijátékos szerelméhez, Mike Tindallhoz. Ez korántsem volt akkora népünnepély, mint Vilmosék lagzija, de egyvalamiben közös volt a két hercegi esküvő: akkor is, most is pucsított egy jó seggű koszorúslány. Vilmosék esküvőjén a világ Pippa Middletonra, Katalin hercegné formás tomporú húgára figyelt fel, a kérdéses testrész azóta meghódította a világot, kapcsolatokat tesz tönkre, és még nővérénél is népszerűbbé tette a hercegi sógornőt.

Zara Phillips esküvőjén Dolly Maude fő-koszorúslányról készült egy olyan felvétel, amelyen a templom kapujában lehajol, hogy odasúgjon valamit egy koszorúsfiúcskának. Maud a menyasszony régi jó barátnője, ennél többet nem tudni róla. Aki szemből is kíváncsi rá, itt láthat róla képet

Melyik koszorúslány segge jobb?

Ne tegyenek úgy, mintha nem számítottak volna erre: szavazzanak! Melyik koszorúslány feneke jobb? A hercegné húga, Pippa Middleton a formásabb, vagy az új felfedezett, az egyelőre a titokzatosság homályába vésző Dolly Maude bájait értékelik inkább?