A Blikknél és a Borsnál is Erdélyi Mónika idomaival lehet kezdeni a napot. Mindkét lap úgy tudja, hogy az asszony nagy eséllyel indul az ÖsszeEsküvők című műsor műsorvezetői posztjáért, ám ahhoz, hogy a munkát megkapja, cirka 20 kilótól meg kéne szabadulnia.

"Személy szerint nekem is jobban tetszett Mónika, amikor pár kilóval könnyebb volt. Hogy kapott-e a csatornától utasítást, hogy fogynia kell, s ha igen, mennyit, azt nem tudom. Mindenesetre amikor a TV2-höz kerültem, én is sokat fogytam" - nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter, a műsor producere, aki a Blikknek állítólag ki is mondta a frankót: "Jelen pillanatban Mónika láthatóan túlsúly problémával küzd. Szerintem a mostani alkatával nem képernyőképes" - idézte a lap.

"Egyelőre magamnak tartozom csak elszámolással azzal kapcsolatban, mennyit nyomok, vagy hogyan nézek ki" - reagált a dologra Erdélyi Mónika. "Amennyiben úgy alakul, természetesen kiállok majd a nyilvánosság elé, s mindenki láthatja a végeredményt"- mondta.

A hírek szerint egyébként még Peller Mariann is a nagy esélyesek közé tartozik, na nem ami a fogyást, hanem ami a műsorvezetői posztot illeti.