Az exmegasztáros a Blikknek mesélte el, hogy csak néhány hónapja érzi, hogy biztosan tiszta: korábban ugyanis gyógyszereket, nyugtatókat, altatókat, serkentőket szedett marékszámra, és még ivott is rá. Szecsődit édesanyja halálával (három éve) érte trauma, a mélyponton pedig öngyilkos módon próbált túljutni.

"Egyik nap eszméletlenül találtak meg. Akkor vittek mentővel a veszprémi kórházba, ahol kiderült minden. Két hónapig kezeltek, ki se jöhettem. Szerencsére még nem voltam nagykorú, így nem utasíthattam el a rehabilitációt, mint Amy Winehouse" - emlékezett vissza a történtekre Szecsődi.

"Pszichológusok is foglalkoztak velem, de nem használt semmit. A nővérem sírva kérlelt: ne öljem meg magamat, ne kelljen elveszítenie engem is ilyen értelmetlenül. Ez adott annyi erőt, hogy kilábaljak a szenvedélybetegségből. Csak néhány hónapja érzem biztosan, hogy tiszta vagyok: nem eshetek már vissza - magyarázta Szecsődi, és már érteni is véljük, hogy csak a tudatmódosítók hatásárajöhetett létre tavaly a Hányszor mondjam című műremek.