Hétmilliós tartozásából nem törleszt, inkább felszámoltatja cégét Tornóczky Anita - derült ki a Borsból. A lapnak Zimonyi Ferencné, az üzlethelység bérbeadója elmondta, az üggyel kapcsolatos cikkek után Tornóczky hajlandó volt vele emailben felvenni a kapcsolatot, ám azt közölte, egyetlen forintja sincs. "Anita közölte, hogy elfogyott a pénze, a helyzete visszafordíthatatlanul ellehetetlenült, ezért indítsak felszámolási eljárást a cége ellen. Nagyjából mindenki tudja, hogy egy csődbe vitt cég ezzel jól jár: a felszámoló kinevezésekor megszűnik az ügyvezető felelőssége, ettől kezdve nem rajta kell követelnem a hétmilliót. A felszámoló majd leírja, hogy sajnos üres a cég kasszája. Itt végződik a nagy magyar történet. Erre játszik hát Anita" - magyarázta az asszony.

Tornóczky ezzel szemben azt állítja, nem arról van szó, hogy rongyosra keresi magát, és nem szeretne fizetni a bérbeadónak. "Nekem szívügyem volt ez a vállalkozás, a válság ellenére is meg akartam tartani, másfél évig kölcsönökből próbáltam fenntartani, de végül be kellett látnom, hogy nincs tovább. Még ma is ezeket a milliós összegű kölcsönöket nyögöm, ezért nem tudok fizetni. Megvannak a megfelelő törvényi eszközök, hogy ezt az ügyet elrendezzük, ilyen például a felszámolás" - nyilatkozta.

Mendgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya szépségszalont működtetett és több millió forintos bérleti díjat halmozott fel. Ám hiába a jogerős bírósági ítélet, a televíziós eddig kommunikálni sem volt hajlandó, nemhogy fizetni.