Van nő, aki Louis Vuitton táskának örül, van aki egy szerelmes üzenetnek a cigisdobozon és van aki Bíró Ica metállédis ruháinak. "Egy egész délutánt azzal töltöttünk, hogy Orsika ruhákat próbálgatott. Én jól elszórakoztam, mert azon ritka pasik közé tartozom, aki imád a párjával vásárolni. Nagyon meglepett és külön boldogsággal töltött el a felismerés, hogy Orsika és Ica dereka egyforma. Innentől egy dolgom volt, hogy Orsikát fékezzem, ugyanis elkapta a hév. Ami jó volt és tetszett az ésszerűség határain belül, azt vittük. Több csizmát, alkalmi cipőt, ruhát és rengeteg bőrszerkót válogattunk össze" - nyilatkozta a Blikknek Pataky Attila, akinek a nevével visszaélnek a Facebookon.

A történetben két dolog nem egészen világos, egyrészt az, miért adta el Bíró Ica azokat a ruhákat, amiket fénykorban hordott, másrészt az is kérdés, miért pont azokat vette meg Pataky Attila a nőjének. A magazin szerint ez utóbbira az a válasz, hogy egyforma a derékméretük. (Bőrszerkós képért katt ide.) Mindenesetre egy vagyont hagyott a Metál Ladynél Pataky.

"Egyszerűen szeretek vele létezni, boldogság, ha látom, hogy tetszik neki valami. Orsika számomra az ideális nő, úgy szeretem, ahogy van. Ő az én méretem, imádom, hogy olyan harmonikus. Fizetéskor egy-két gázsimat lazán itt hagytam" - tette hozzá az Edda frontembere.