Kim Kardashian és Kris Humphries esküvője kiválóan dokumentált esemény volt, ám a vendégek szerint pont ezért nem megyegzőre, hanem inkább egy sima forgatásra emlékeztetett az egész. A US Weekly az egyik vendéget így idézi: "Mindenki bénán érezte magát, mintha minden csak a kameráknak szólna, sokkal inkább tévéműsor volt, mint esküvő."

A TMZ ráadásul megszerzett egy hangfelvételt, amelyen a stábtagok egy előre megrendezett romantikus pillanatról egyeztetnek. A kérdéses jelenet arról szól, hogy a menyasszony nővére, Kourtney Kardashian ráébred: össze kéne házasodnia fia apjával, Scottal. Biztos ő is kér majd méregdrága cuccokat.

Egy női stábtag azt mondja, "kéne valamit kezdenünk Kourtney-val és Scottal, valami love is in the air-szerű dolgot, és meg kéne beszélniük, hogy összeházasodnak." Egy férfihang erre annyit mond: "jó, remek", majd el is mennek forgatni, erről egy férfihang később azt mondja, "Bernard, felveszem most ezt a kis izét Kourtney-val és Scottal."

A Daily Mail szerint ez lehet az a történetszál, amelyre a Kardashian-nővérek új realityjét felfűzik majd, hiszen ez a kérdés már többször felmerült. Kim Kardashian eközben már az újraesküvőt tervezi.