Gerard Depardieu-t a jelek szerinte nem viselte meg a repülőn vizelős botrány, merthogy már most jót tud röhögni rajta, sőt, kisfilmet is forgatott az esetből. A francia nyelvű, 'Les Gaulois Dans L'Espace' című (kábé Gallok az űrben) videóban a színész az Asterix és Obelszikből ismert jelmezben, azzal a barátjával ül egy Párizsból Dublinba tartó repülőn, aki bocsánatkérő szavait közvetítette pár hete.

Depardieu a filmben épp a felszállás kezdetekor elkezd ételt követelni a stewardesstől, aki azt mondja, nem szolgálja ki, míg nincsenek biztonságos magasságban, de a színész megint kér, végül erélyesen feláll és elvonul kajáért. Egy felháborodott utas ekkor felhívja utastársai figyelmét, hogy elöl baj van, majd a gép meg is kezdi a kényszerleszállást.

A kajakövetelésen kívül valószínűleg minden pont úgy történik, ahogy a valóságban történhetett: állítólag a prosztataproblémákkal küzdő –vagy részeg– színész pont így kiabált a légiutaskísérővel, hogy pisilnie kell, és pont ennyire nem kapott megnyugtató választ.