Sose volt kicsi Gombos Edina melle, most viszont tényleg mindenkinek szemet szúr. (A dekoltázsról képide kattintva látható.) A műsorvezetőtől állítólag már többen is érdeklődtek, hogy mikor és hol csináltatta meg a keblekeket, ám kiderült, nem kell plasztikai sebész ahhoz, hogy címlapra kerüljön az ember: Gombos otthon növesztette őket.

"Két számmal lettek nagyobbak a kebleim, de nem orvosnak köszönhetően. Édesanyámtól örököltem a homokóra alakomat. A terhességem és a szoptatás eredménye az, amit esténként látnak" - magyarázta a Borsnak a műsorvezető, akit a stylist beszélt rá arra, hogy a képernyőn rakja ki, amije van. "Azt mondták, mutassuk meg, ami szép. Nem tagadom, az első percekben szinte meztelennek éreztem magam, de a kollégák udvarlása meggyőzött".

Gombos Edina férjének, Albertonak viszont annyira nem tetszik a mutogatás, állítólag minden este megjegyzi: „ma is félig meztelen voltál”. Az asszony szerint egyébként a mellnövekedése örökletes lehet, és a tapasztalatok szerint ha még egy gyermeket szül, tovább duzzad.