A színésznő a hétfő estét töltötte Gwen Stefani londoni házában, magával vitte négy gyerekét, Knoxot, Vivienne-t, Shiloh-t és Zaharát (Maddox otthon maradt), akik nagyon jól elvoltak az énekesnő két fiával, Zumával és Kingstonnal. A kölykök sminkelőset játszhattak, hármójukon festéknyomok voltak ugyanis, mikor távozáskor lefényképezték őket. A két híres anya nem bajlódott a vacsorával, inkább rendeltek a Wagamamából.

Jolie Brad Pitt miatt van épp Angliában, aki World War Z című filmjét forgatja. Gwen Stefani és férje, Rossdale pedig évente pár hónapot londoni házukban töltenek. Jolie igyekszik magának sok programot csinálni, míg férje forgat, a gyerekbuli előtt például a héten elvitte fület lövetni az 5 éves Zaharát és a 6 éves Shiloh-t, de utóbbit annyira megijesztette, hogy nővérének fájt a beavatkozás, hogy az utolsó pillanatban visszalépett, szóval neki nem lett fülbevalója.

„A nagyobbik lány egy szép 18 karátos aranyfülbevalót választott magának, de a lyukasztás nagyon fájt neki és elkezdett sírni. A kisebbik lány ezért meggondolta magát, persze végül mindketten nagyon boldogan mosolyogva távoztak a szalonból. Angelina vett a kisebbik gyereknek valami kis ajándékot, hogy mindketten jól érezzék magukat” – mondta egy szemtanú a The Sunnak.