A 10 milliomodik követő elérésének megünneplése alkalmából Kim Kardashian „valami különlegeset” szeretne adni Twitteres rajongóinak - írta a FemaleFirst. „OOOMMMGGG (Oh My God – Istenem) 10 millió követőm van!" - írta. "Nincsenek szavak, amik kifejezhetik, mennyire szeretlek benneteket! Valami különlegeset szeretnék nektek adni srácok! Hadd gondolkodjam, mivel fejezhetném ki legjobban a hálámat”.

A modell megígérte, hogy a hűséges követői között véletlenszerűen ajándékokat fog szétosztani a neve alatt futó termékcsaládokból. Hozzátette, 10 darab a Dash-ban (a Dash egy, Kardashian és testvérei tulajdonában lévő ruhabutik) levásárolható, egyenként 1000 dolláros ajándékutalványt, 10 darab ingyenes, egy hónapos tagságot a ShoeDazzle.com oldalon és 10 pár Skechers ShapeUp cipőt szeretne odaajándékozni.

„Továbbá 10 Belle Noel ékszert, és 10 Sears ruhát a Kardashian kollekcióból. A részleteket még ma megtudhatjátok a KimKardashian.com oldalon! Ja, és 10 üveggel a parfümömből! De még gondolkodom további ajándékokon is!” - twittelte.