Leonardo DiCaprio most, hogy szakított csajával, Blake Lively-vel, állítólag az Australia’s Next Top Model című valóságshow egyik korábbi versenyzőjével, Alyce Crawford-al randizik. A 36 éves színész a Female First híre szerint a Nagy Batsby című film forgatásán került közelebbi kapcsolatba a 21 éves modellel.

Az ausztrál Daily Telegraph napilap forrása úgy nyilatkozott az újságnak, hogy a dolog már két hete zajlik közöttük. "DiCaprio ír neki, ha látni akarja, és hetente néhányszor összefutnak. A legtöbbször hétköznap találkoznak. Hétvégente DiCaprio mással foglalkozik. Alyce elmegy Leonardo szállodájába, hogy ott találkozzanak, azonban Leonardo elég okos ahhoz, hogy mindezt ne a nyilvánosság szeme előtt csinálja.”

Bár az Australia’s Next Top Model korábbi versenyzője tagadja, hogy bármiféle romantikus viszony fűzné őt a színészhez, azt elismerte, hogy nagyon vonzónak tartja és találkoztak már pár alkalommal. Crawford így kommentálta a pletykákat: „Van egy csomó közös barátunk és ő tényleg nagyon barátságos. De csak barátok vagyunk.”