Állítólag nem először fordul elő, hogy visszaélnek a modell nevével. "Szegedi ismerőseim jelezték, hogy a hétvégén egy ügynökség modelleket toborzott egy nevemmel fémjelzett tanfolyamhoz. Állítólag számos szerződést is kötöttek, és előleget is szedtek. A cég kámforrá vált. Amitől igazán félek, hogy gyakorlatilag bármelyik városban bármikor felbukkanhat ismét. Undorító és szomorú, hogy ilyen megtörténhet. Bele sem merek gondolni, hogy lehetnek szülők, akik a megtakarításaikat fizetik ki, hogy a gyermeküknek örömet szerezzenek, abban is bízva, hogy én tanítom majd őket. Befizetnek több tíz vagy százezer forintot, a csalóknak meg már másnap nyoma vész" - nyilatkozta a Borsnak Bódi Sylvi.

Hozzátette, olyan, hogy Bódi Sylvi modelliskola, már nincs, a cég, akikkel együttműködött anno továbbra is szervez tanfolyamokat, de ő ott már csak óraadó tanár.

A modell nevével fémjelzett pénzszerzés egy újabb dolog, amit jó tudni, hogy ne dőljn be az ember, és persze dr. Csisztu Zsuzs se, aki a legklasszikusabb internetes átverés áldozata lett a közelmúltban.