VV Cristofelt, a villa pöcsgipszelőjét nem érintette olyan súlyosan, hogy Veronika kihajította (mert kiderült, hogy megdugta volna frufruban Verhetetlen Esztert), miután kiesett. Szerinte a Véresszájúval való kapcsolata (höhö) annak ellenére szépen alakult, hogy fogadásból jöttek össze.

"Megvárom! nem fogok mással ágyba bújni, inkább magamhoz nyúlok. Nagyon idegesít, hogy nem tudom neki megmagyarázni a dolgot, de sajnos nem tehetek mást. Várnom kell, és amikor kijön, megbeszéljük a dolgokat" – fejtette ki a Blikknek.

A Borsnak ezzel szemben arról nyilatkozott, hogy még mindig képtelen elhinni kiesését. "Mindent bedobtam azért, hogy visszamehessek. Imádtam színészkedni, megmutatni az országnak, hogy főszereplő vagyok. Miért nem kell az embereknek egy olyan srác, aki képes megnevettetni mindenkit, és nem az ágyban punnyad?! [...] A stúdióban hirtelen még az is eszembe jutott, hogy véget vetek az életemnek. Azt gondoltam, én leszek az első, aki öngyilkosságot követ el egy tévéműsor élő adásában.