A focistafeleség csupán 2011 első negyedévében 15 millió fontos, azaz 5,1 milliárd forintos forgalmat bonyolított ruháival. Kollekciójának eladásai 71%-kal növekedtek az egy évvel ezelőtti értékhez képest, egyre többen akarnak Victoria Beckham ruhát és egyre több celeb –például Elle MacPherson, Kim Kardashian, Kate Winslet, Demi Moore vagy a tervezőt majmoló Cheryl Cole– választ öltözetet vörös szőnyeges eseményre a négygyerekes Beckhamnétől.

„Victoria nem is álmodott arról, hogy valaha ennyire sikeres lehet a ruházati vonala. Lassan túlszárnyalja Davidet!” – mondta egy ismeretlen forrás a contactmusic.comnak. „A divatbiznisz Victoria minden várakozását felülmúlja a 71%-os növekedéssel, ami azt jelenti, hogy most 15 millió fontos forgalma volt a cégnek” – tette hozzá a jól értesült ismerős. Hogy ebből mennyi az ex-spice girl nyeresége, nem tudni pontosan, de várhatóan 60 millió fontos (20,5 milliárd forint) forgalma lesz divatházának idén.

Victoria Beckham Victoria névre keresztelt vonalában egy-egy ruha vagy kiegészítő átlagosan 3000 fontba (1 millió forint) kerül, de hamarosan beindul a divatház olcsóbbik vonala, így Beckhamék bevételei valószínűleg csak nőni fognak.