Lindsay Playmate Lohan szerdán újabb kört fut majd a bíróság előtt, tervei szerint fülét-farkát behúzva – írja a TMZ. Értesüléseik szerint a celeb a múltkori, bilincselős akciója óta dolgozik, mint a kisangyal, és nagyon reméli, hogy Stephanie Sautner bírónőt meggyőzi majd a hullaházban tanúsított munkafegyelme. Amelyről egyébként alábbi galériánkban talál képeket.

Lohan fegyverténye, hogy már most ledolgozta a rá kirótt közmunka-mennyiséget, és még mindig van ideje arra, hogy némi túlórázást bevállaljon. Ha pedig korábbi ellenállása miatt nem tudja elkerülni a börtönt, enyhe ítéletet remél, hiszen a börtönök arrafelé olyan zsúfoltak.

Ha más nem, a mosolya elég meggyőző lesz, ugyanis nemrég elment kifehéríttetni a fogait, miután az egész világ azzal kezdett foglalkozni, hogy milyen sárgák már a rágói. " Köszönöm Dr. Dorfmannek... az ínyem azért még fáj!" – tette közzé például a Twitteren.

Lindsay Lohan's photo Thanks Dr. Dorfman for the zoom... My gums are so sore though!
Lindsay Lohan on WhoSay

Apjának már kevesebb oka van vigyorogni:eddigi ügyeihez egy újabb csapódott, ugyanis Suffolk megyében is letartóztatási parancsot adtak ki ellene. Lohan papa arrafelé is nemzett egy gyereket, akire rá se bagózik,
holott már tavaly novemberben felszólították az elmaradt gyerektartás megfizetésére.