A Négy Esküvő fetisiszta párja jóval szimpatikusabb figurának tűnik, mint a múltkori swingerbulis duó, mert ők legalább nem fogyasztottak ételt embertársuk testéről, ellenben a felnyírt hajú menyasszony az év egyik legszebb villantását prezentálta a tánc hevében. Nehéz eldönteni, hogy a koponyamintás combfix, vagy a félig átlátszó bugyi a menőbb, nem is próbálkozunk tehát vele.

Fetisiszta Dóri és decens párja, István egyébként közös szenvedélyük (minden, ami bőr, lakk, kaloda és korbács) kapcsán találtak egymásra. Az esküvői ancúgot természetesen ennek megfelelően válogatták össze: Dóri már gyerekkorában szent esküvel fogadta meg, hogy száradjon le a keze, ha valaha is arra vetemedik, hogy fehér ruhában áll oltár elé, ezért erősen barokkos beütésű abroncsos szoknyát választott, míg Decens István bőrfrakkban nyomult.

Két bugyivillantás közt aztán a kiválasztott templomba is eljutottak, amelyet a menyasszony nagypapája tervezett. Arról nincs információnk, hogy a szertartáson hangzott-e el Kis Herceg vagy Micimackó-idézet, az viszont biztos, hogy az esküvői torta perverz fekete-lila színösszeállítása konkrétan világverő.