Ha még nem volt Britney Spears-koncerten, most olyat láthat, mint még soha: egy átvezető videót, amelyet két dal között játszottak be a Circus című turnéján (ezen kívül két kisfilmet forgattak még a koncertekre, egy nyitó-és egy záróvideót). A klip a Eurythmics Sweet Dreams című dalának Marilyn Mansonos feldolgozását dolgozza fel (tehát dupla nyúlás), zeneileg rögtön 00:35-nél kezdődnek a változások, a minimálrockot némi tücctüccel dobják fel, hogy arra Spears ügyesebben vonagolhasson, maszkos táncosok karéjában.

Csaknem másfél percnél pedig az előadónő elszánt tátikázásba kezd, majd megy tovább az össznépi tekergés. Spears tartja a pucsítás rekordját százon. Ha kérhetjük, legközelebb erre csináljon koreográfiát.

Update: a RadarOnline értesülései szerint Spears és pasija, Jason Trawick az eljegyzést fontolgatják, mert egyrészt egymással is jól kijönnek, meg a férfi is az énekesnő fiaival. Minthogy Spear még mindig gondnokság alatt van, ezért pasijának tényleg az apjától kell megkérnie a kezét, és ha apu igent mond, a felügyeletét megszüntethetik. Idilli.