Weisz Fanni szakított a pasijával, mert arra akarta felhasználni, hogy ismertebbé tegye a zenekarát – írja a Bors. Expasija, Lobó-Szalóky Lázár fél éve kérte meg a siket modell kezét, akit az utóbbi hónapokban teljesen lekötöttek jószolgálati feladatai.

"Fanni egy ideje úgy érezte, hogy számos dolgot másképp látnak Lázárral, és intelligens, felnőtt ember módjára meg is beszélték ezeket. Az is bántotta, hogy érzése szerint túl sokszor ő volt az eszköz, hogy párja zenekara megjelenhessen az újságokban. Ennek ellenére is békében és tisztelettel váltak el egymástól" – fejtette ki a napilapnak, na vajon, kicsoda? Hát persze, hogy egy Jól Értesült Közeli Ismerős. Weisz a maga részéről nem kívánta kommentálni a történteket, nem úgy exe.

"Egy hónappal ezelőtt Fanni kezdeményezte a szakítást, és nem tehettem mást, mint hogy elfogadtam. A rengeteg munkát már nem tudtuk összeegyeztetni a magánélettel. Szép volt, szép emlék marad, már a videoklip miatt is, amiben együtt szerepelhettünk. Azóta a munkába menekültem, így ennek a szerelemnek még biztos lesznek nyomai a következő számainkban" – használta ki még egyszer Lobó-Szalóky az excsaja által nyújtott promóciós lehetőségeket, amelyektől a továbbiakban mi is eltekintünk.