Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata legalább két éve bajban van a Bors szerint, merthogy a férfi már akkoriban túl jóban volt bizonyos Bernadettel. Egy jól értesült informátor azt mondta a lapnak, hogy a 23 éves nő és Kicska „nem élnek együtt, de Bernadett, aki nagy EDDA-rajongó, rendszeres vendég László lakásában, és a környezetükben élők számára nem titok, hogy régen együtt vannak. Talán még Ildi is tudott erről…”.

Az énekesnő ennek megfelelően a Bors beszámolója szerint felszabadultan bulizott (egész pontosan: „viselkedésében nyoma sem volt feszültségnek”) az X-Faktorból korábban kiesett versenyzőknek szervezett gálán. A Blikk riportja szerint is jól érezte magát Keresztes a bulin, de „szemmel láthatóan megviselték az utóbbi hetek történései”.

„Miért ne buliztam volna, és miért ne éreztem volna magam jól? Egy nagyon jó kis este volt, örültem, hogy találkozhattam újra a kiesett mentoráltjaimmal is. Igaz, Oltyán Attilával és Barna Gergővel azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de nagyon jó volt látni a többieket is. Rengeteg szeretet áradt belőlük felém, olyanok vagyunk, mint egy nagy család” – nyilatkozta Keresztes a Blikknek.