Az In Touch megint nagyot alakít, de ha igazat írnak, akkor remek az informátoruk: azt állítják ugyanis, hogy Jennifer Aniston és Justin Párizsi Theroux egyre kevésbé bírják az együttélést. Ennek szerintük az az alapvető oka, hogy a színésznő nagyon szeretne már teherbe esni, ezért leszokott a cigiről. Ettől viszont hízni kezdett, úgyhogy állandóan azon nyennyeg, milyen kövér.

“Justin tényleg értetlenül áll az előtt, hogy Jennifer mennyire hiú. Haelmenne egy étterembe, Jen azt mondja, hogy ott nagyon hizlaló a kaja, vagy hogy nem akar olyan sokáig fent maradni, mert másnap hatkor kel, mert edzeni megy." A testedzés egyéb formái azonban hidegen hagyják: szextilalmat vezetett be, mondván, csak a legtermékenyebb napjain hajlandó dugni.

“Justin azt mondja, a szerelmi életük egyre inkább egy kísérletre hasonlít, és elege van már belőle. Nehéz mit kezdeni vele, amikor rájön az agybaj.” Mármint Anistonnal. Ha a színésznő közérzete ezen múlik, most azonnal megígérjük, hogy nem foglalkozunk többet a hasával.