Állítása szerint leállt a droggal és már nem vágyik sztárságra Kelemen Anna, aki egy ideje eltűnt a médiából, most viszont Joshi Bharat műsorában megszólalt. A MILF pornós a plasztikázást is megbánta már: "Tiszta hülye vagyok, akkoriban lebeszélni nem lehetett, most pedig azt látom, milyen szép az eredeti" - idézte a Bors.

"Meg akartam felelni a kor elvárásának, ugyanakkor lázadtam. Most már nem lázadok, ma már nem csináltatnám meg a számat, és a melleimet is túl nagynak gondolom. Nem ilyennek gondoltam a hírességet. Ez egy tartalom nélküli dolog, még egy szakmám sincs. Egyébként a legőszintébb embernek tartom magam. Ugyanakkor buta is vagyok, átgondolatlan, felelőtlen, sokszor úgy éreztem, nincs vesztenivalóm" - mesélte Kelemen, aki hozzátette, magányos és szomorú. A drogproblémái viszont megoldódtak:

"Az is hülyeség volt, mindig egészséges lány voltam, csak kokaint használtam. A kokó egy darabig jó, de utána nagyon paranoid lettem. Csak az orrom és a nyálam folyt, azt néztem, ki követ. Azért hagytam abba, mert attól féltem, valami szerencsétlenség történik."