Egy ideje lehetett sejteni, hogy az énekesnő 30. születésnapjának környékén pasija meg fogja kérni kezét: végül Jackson Trawick 15-én este térdelt le Spears előtt, aki persze igent mondott, 17-én, szombat este pedig a Las Vegas-i Paris Hotelben ünneplik meg az eljegyzést.

„Úristen! Tegnap Jason azzal lepett meg, amire nagyon vártam. Alig várom, hogy megmutassam nektek. Nagyon-nagyon izgatott vagyok!!!” – írta Spears Twitterén. A TMZ értesülései szerint a Paris Hotel előtt a Chateau nightclubban fognak bulizni Spearsék.

Trawick és az énekesnő 2 éve vannak együtt, Spears korábban kétszer volt házas. Első házassága Las Vegasban köttetett 2004-ben és mindössze 55 órán át tartott Jason Alexanderrel. Hat hónappal később másodszor is férjhez ment Spears, Kevin Federline-hoz, aki mellett 2 év alatt teljesen leépült. Az énekesnő 3 éve apja felügyelete alatt áll egy korábbi kirohanása miatt, a házasság érvényesítéséhez bírósághoz kell fordulniuk. A család természetesen nagyon örül az eljegyzésnek.