Mary Zsuzsi bulimiás volt, családjának pedig már sosem lesz igazi a karácsony - próbálja a Blikk elszántan címlapon tartani a szenteste öngyilkosságot elkövetett énekesnőt. Klapka György ugyan leszögezi, néhai neje nagyon jólelkű teremtés volt, gonosz viszont nem, de ez úgy látszik, mindegy.

"Ha tudatosan vett be a kelleténél több gyógyszert, hogy véget vessen életének, akkor tudnia kellett, hogy ezzel tönkreteszi gyerekei, unokái ünnepét" - jegyezte meg a napilapnak Klapka, aki egyébként december 25-én született. "Mivel a családban köztudottan többekkel nem volt jóban az énekesnő, elképzelhető, hogy valamiféle bosszút akart állni rajtuk, ezért vetett véget az életének" - így a Blikk.

Gerényi Ágnes koncertszervezőre hivatkozva azt is közlik: Mary Zsuzsi 15 éve bulimiás volt. "Zsuzsit szerettük hívni fellépni, mert a szakmában köztudott volt róla, hogy ha valamelyik énekes betegség, vagy más miatt lemondja a fellépést, ő egy órán belül pontosan megérkezik. Imádta a miniruhát, büszke volt az alakjára, de nem egyszer kaptuk rajta, hogy a buli utáni partin a mellékhelyiségben szabadul meg attól, amit elfogyasztott. Hánytatta magát, így őrizte meg legendásan karcsú alakját."