Muri Enikőt egyre inkább beszippantja a színház - mondta az ifjú X-Faktor-versenyző a Fókusznak. Az énekesnő a Madách Színházban próbálja az Én, József Attila, itt vagyok című darab női főszerepét, és elmondása szerint momentán nem tudna dönteni a színészkedés és az éneklés között.

A darabban a József Attila szerelmét, Vágó Mártát alakító Muri számára a színház egy olyan szerelem, amely sosem fog elmúlni, és ugyan pár hónappal korábban még egyértelműen az éneklést választotta volna, ma már közel sem ilyen egyértelmű a helyzet. "Nagy dilemma van most a fejemben ezzel kapcsolatban, mert nagyon vonz a színház is, és ahogy egyre inkább belemerülök a próbákba, annál jobban élvezem" - mondta.

Az énekesnő azt is kiemelte, hogy mennyire jó fejek vele a színésztársai a próbákon. "Ha valamit nem értek, akkor azonnal elmagyarázzák, és egyáltalán nem úgy kezelnek, mint egy olyan lányt, akinek nincs színészi végzettsége, hanem úgy, mint egy kollégát" - mesélte Muri, akit a Fókusz kamerái előtt sminkeltek ki és öltöztettek be először Vágó Mártának, és a képmását meglátva a tükörben csak annyit tudott mondani: ez nagyon durva.