Szegény Wolf Kati valószínűleg rendesen kapta az ívet az előző héti bénáskodása miatt, amikor is képtelen volt használni az ipadot - most szombaton szánta-bánta szőkeségét, amire simán ráfogta, hogy azóta sem volt képes megtanulni a szerkezet használatát, így inkább táblával készült az eurovíziós dalválogató második elődöntőre.

Nem történt technikai manőver - ezt ki kell emelnünk azok után, hogy egy ország röhögött legutóbb azon, hogy egy hangosítást nem tudnak profi módon megoldani. Viszont annak ellenére, hogy most kevesebb olyan dal került bemutatásra, ami egyszerűen érthetetlen, hogyan tudott bejutni a legjobb 20 szerzemény közé, sajnos egyik sem volt kirobbanóan jó, mondhatni, hogy ma is tucatnyi tucatzenét hallhattunk.

A zsűri végül Gyurcsik Tibor számát ítélte meg a legjobbnak, Wolf Kati mindemellett megjegyezte, az X-Faktoros bájos pofikája miatt talán sok tinédzser lány fogja nyomkodni a gombokat szavazásnál. Egy ponttal maradt le csak mögötte Veres Mónika (a néhai Nika, aki gyereklányként sokkolta korábban a zeneipart, mára viszont egész jól kikupálódott hangilag is), viszont a harmadik helyen holtverseny alakult ki. A zsűri nagy duzzogva végül a Király testvéreket hozta ki biztos bejutóként, aztán Fábián Julit pedig a közönség juttatta be.Ő meg még mindig az egyik legjobb énekesnő Magyarországon.