Valószínűleg elfogyott Jason Alexander pénze, így aztán egy showműsorban jól kibeszélte (mindössze 55 órás) házasságukat az énekesnővel, ragaszkodva ahhoz, hogy szerelmes volt exnejébe. Az ABC's 20/20 show-ba készült interjúban a pasi elmondta, nem az ő döntése volt, hogy véget érjen a házasságuk: "Szerelmes voltam belé. És úgy éreztem, ő is szeret engem."

Alexander állítja, az érvénytelenítés a menedzsment döntése volt: "Egyszerűen közölték, hogy hallani sem akarnak róla. Aztán Britney visszajött és véget ért az egész. Nagyon durva volt." Az annuláláshoz benyújtott keresetben az szerepelt fő indokként, hogy Britney nem volt tisztában cselekedeteivel, amikor igent mondott Jasonnak. De Alexander erre csak annyit mondott "lószart": "Ez volt a legnehezebb az egészben. Teljesen összezavarta az érzéseimet."

Amikor megkérdezték tőle, mit tanult házasságából, ezt felelte: "A jó fiúk megszívják. Nézz csak utána. Ha egy magamfajta egyszerű ember kapcsolatban kerül egy hírességgel, akkor mindenki arra gondol, hogy anyagi érdek fűzi hozzá."

Az annulálást követően Spears úgy nyilatkozott a házasságáról, hogy  csak butaság és lázadás volt. Azóta azóta az énekesnő újabb házasságot kötött egyik táncosával, Kevin Federlineal, két gyermeke apjával, s most készül ismét férjhez menni, mégpedig ügynökéhez, Jason Trawickhez. Alexander szerint viszont Spears és Trawick házassága csupán kacsa. "Mindenki azt mondja, hogy boldognak kellene lennem a hír hallatán, de nem vagyok. Szerintem ez az egész csak kacsa, hírverés a rajongóknak. Nézd csak meg, ahogyan együtt vannak, nézd a mozgásukat. Úgy tűnik, ez a válasza az egész bírósági dolognak. Láthatjuk, ahogyan az életének irányítója feleségül veszi őt."