Két agyonnézett elődöntő után szombat este a nézők ismét meghallgatthatták a nyolc legjobbnak ítélt számot az eurovíziós dalválogatón. A szavazás rendszere ebben az adásban megváltozott, és a korábban már sokat kritizált közönségi szavazatok döntötték el, hogy ki lesz az a négy, akik közül a zsűri választja ki a győztest, vagyis, hogy melyik produkció fogja képviselni Magyarországot a bakui Eurovíziós Dalfesztiválon.

A közönség az ítészek elé a Király testvéreket, Caramelt, a Compact Discot és Heinz Gábort állította, nekik pedig a Sound of Our Hearts című dal tetszett döntő többségben, vagyis a Compact Disco utazik május 22-ére az azeri fővárosba.

Wolf Kati saját bevallása szerint a dalválogatóig azt sem tudta, hogy mi fán terem a Compact Disco: mint mondta, amikor sorra meghallgatták a versenyre beérkezett kétszáz dalt, ez az együttes volt az, aminek számára felpattant és megnézte az interneten, hogy kik is ők valójában.

Pedig az elektronikus együttes 2008 óta létezik és nem is akármilyen munkásság áll a hátuk mögött: 2010-ben kezdtek el koncertezni nem csak Magyarországon, hanem Erdélyben is. Első videoklipjük, az I'm in Love számos magyar slágerlistán az első tíz között szerepelt, 2010-ben Fonogram díjra is jelölték őket „az év elektronikus zenei produkciója” kategóriában, majd ugyanebben az évben Otto-díjra is.

Az együttes még az MR2-n futó Akusztik című műsorban is fellépett, sőt, a Feel The Rain című számuk a 2. helyig jutott a rádió Top 30-as listáján - ezek után pedig nem volt megállás, a 2011-es Fonogram-díjátadón három jelölésből ("az év hazai elektronikus zenei produkciója", "az év felfedezettje", "az év dala - I'm in Love") az egyiket (az év hazai elektronikus zenei produkciója") ők nyerték, majd a 2011-es Antropos.hu díjat is hazavitték "2010 legjobb albuma" kategóriában. (forrás: wikipédia)