Damunak és Palácsiknak el kell játszania az erőszakot

2012.02.11. 10:08 -

A nemi erőszak és súlyos testi sértés vádjával első fokon, nem jogerősen hat év börtönre ítélt Damu Roland új ügyvédje, Ruttner György helyszíni bizonyítási kísérletet fog kérni másodfokon, azaz Palácsiknak és a Damunak el kell játszania a másfél évvel ezelőtti erőszakot.

„A bíróság eddig sok mindent elemeztetett szakértőkkel, de egy olyan súlyos cselekménynél, mint a gyenge, védtelen nő megverése és megerőszakolása, nem születhet ítélet úgy, hogy bármilyen kétség is fennáll. Az egész elsőfokú ítélet megalapozatlan, mert maga a sértett keveredett szinte minden vallomásában önmagával ellentmondásba. Először fekve erőszakolta meg szerinte ügyfelem, aztán állva. Zipzáras volt a slicce, majd gombos, a cselekmény egy percig, majd csak fél percig tartott, de egyik vallomásában úgy jellemezte: „két húzásig"” – mondta a Blikknek Ruttner György, a színész ügyvédje.

033-damu-110912-IMG 8330
Fotó: Szécsi István

„Sok mindent elemeztetett a bíróság szakértőkkel, de azt elfelejtette, ami a legfontosabb: megtörténhetett-e a nemi erőszak a vádiratban szereplő módon fizikailag, a női és férfi nemi szerv anatómiailag alkalmas-e a közösülésre ilyen testhelyzetben és módon? A hat év letöltendő büntetés eléggé nyomós érv, hogy kérjük a bíróságot: elengedhetetlennek tartjuk és kérjük a helyszíni bizonyítási kísérletet” – tette hozzá a sztárügyvéd.

Az életemről van szó, hiszen a munkámat már korábban elvesztettem. (…) Nemcsak a börtönt akarom elkerülni, hanem a becsületemet visszakapni” – állítja Damu. A másodfokú tárgyalás nőnap előtt egy nappal, március 7-én kezdődik.

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Utasbiztosítás online
    Utasbiztosítás online Utazása előtt ne feledkezzen el biztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt!
  • Utazzon Szép-kártyával!
    Utazzon Szép-kártyával! Belföldi kiruccanás - egy kis lazítás Önnek is jár! Foglaljon 4500 Ft / fő / éjtől.
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől

Hirdetés