Márciusban nyit Bodrogi Gyula és fia, Ádám étterme - kaptuk a hírt hétfőn. A konyhában és vadászatban is jártas idősebb Bodrogi belekotort a családi archívumba is, és állítólag 150 éves recepteket húzott elő onnan. Elsőre jól hangzanak azok a házias kaják, amik az étlapot fogják majd díszíteni. "Bodrogi Ádám édesanyja, Voith Ági például még az édesanyjától, a színészlegenda Mészáros Ágitól tanulta azt a töltött káposzta receptet, amit a fiának adott tovább, hogy beválogathassa a budai Bodrogi étterem étlapjára" - áll a közleményben.

Az említett étel "legalább 6 féle húsból, csülökből, dagadóból, oldalasból, füstölt szalonnából, combból, körömből készül, rengeteg kaporral, szigorúan savanyú káposztából", szóval messze nem nevezhető Schobert-kompatibilisnek. Lesz csülöktatár tojás nélkül is. Az étlap naponta fog frissülni, Bodrogi Ádám pedig minden reggel a piacon kezd majd, naná. Étteremmel egyébként több híresség is próbálkozott, Bajor Imrének például nem jött be a Kicsihuszár nevű saját helye, még 2010-ben le kellett húznia a rolót.