Borzalmas, embertelen, iszonyatos, fejrepesztő visítás, ordítás, sipítás, süvöltés, vonyítás uralta a Való Világ 5 kiszavazó show-ját, melynek végeredményeként megkaptuk a Kingától elvárható kiborulást is.

A kiszavazó show előtt már dróton ülő galambokként feszengtek a stúdióban a szülők és barátok. Seherezádé édesanyja fején kék parókát fújt a kereszthuzat, és elmondta, mennyire szétkampányolták magukat a kislányáért. "Azt szerettem volna, ha olyan rajongók vannak, akik fanatikusak" - mondta az aggódó édesanya. A műsor során Dante pokla szabadult az RTL stúdiójára olyan gigászi párbeszédekkel, mint: "Mi éltünk együtt 24 óráig, Lilu" - mondta Seherezádé, "24 órában" - javított Kinga, "Kis nyelvzseni" - szúrt oda Seherezádé. Kinga jóval később kegyetlenül visszavágott: "A lakkodat körmözöd egész nap" - visította ő, és erre felvonyított az egész stúdió.

A vége egy köztudottan sima 66-34% Seherezádénak, amit
Kinga nem emésztett meg olyan könnyen, mint egy töltött káposztát. Elbőgte magát az eredményhirdetésen, majd a backstage-ben folytatta a tombolást. Az RTL szerencséjére a kivitelező nem gipszkarton falakból dobta össze a folyosót, mert Kinga lyukat ütött volna rajta, ahogy püfölte, és kiabálta, hogy "A faszomat! A faszomat, Szandika!". A katarzis csúcsaként belefutott az elgörbült szájú, síró Szandikába, és egymás vállára borulva zokogtak. Kinga 148 napot töltött a Villában, ezalatt 15 kilóval gyarapodott. Ezzel a csodálatos képpel búcsúzunk tőle.