Rihanna 15000 fontot (kb. 5 millió forintot) fizetett fodrászának, hogy Los Angelesből Londonba repüljön - írja a Femalefirst. A sztár úgy érezte, a szaunázás tönkretette a frizuráját, ezért rögtön repülőre ültette Ursula Stephent. Az énekesnő, aki nemrég változtatta vörös tincseit szőkére, első osztályon utaztatta figaróját.

A sürgősségi hajvágásra azután került sor, hogy a sztár úszott és szaunázott. A források szerint a sztár haja matt és gubancos volt, miután kijött a wellness részlegből. "Egy csomó hajkondicionálót tett rá, de nem használt" - mondta el egy forrás a Female First magazinnak.

Rihanánnak másnap tévéfelvétele volt, a Jonathan Ross Showban szerepelt, így magához rendelte a stylistját. Egy bennfentes szerint nem akarta ismeretlenre bízni a frizuráját. Miután rövid idő állt a rendelkezésre, a fodrász az első géppel jött, olyan gyorsan, ahogy csak tudott. Rihannát nem érdekelte, hogy mennyibe kerül a jegy. Az énekesnő egy fekete sapkát csapott a fejére, hogy elrejtse a katasztrófát, addig is, amíg megmentője megérkezik.