Tatár Csilla már a felkonferáló szöveget is rettegve olvasta fel a normál nyúlnál háromszor nagyobb, 10 kilós állatokról készült riport előtt, de akkor lett csak igazán rosszul, amikor a stúdióban is megjelentek a tenyésztők három óriásnyúllal.

Kárász Róbert megpróbálta Tatár ölébe tenni az egyik hatalmas nyulat, de a műsorvezetőnő úgy felugrott a pamlagról, mintha minimum egy fekete mambával kínálta volna meg Kárász. Később kicsit összeszedte magát Tatár, és udvariasan érdeklődött a tenyésztőtől: „Egyébként barátságosak, nem harapnak, nem támadnak?”. A választ viszont már nem hallgatta meg, mert Kárász megint az ölébe akart tenni egy nyulat, és ismét menekülőre kellett fognia. (A műsorvezető egyébként harmadszor is elsütötte a nyúllal Tatárra támadós poént, akkor már mérsékelten volt vicces.)

„Mindjárt elsírom magam, ne, mondtam, hogy gyerekkoromban…Ne tedd meg velem, komolyan!” – rimánkodott Tatár, de azt sajnos nem tudtuk meg, mi történhetett vele kiskorában. A Mokka másik fénypontja volt, amikor Kárász négykézláb vett üldözőbe egy hatalmas, barna példányt, majd a riport végén elnézést kért Tatár nevében is a tenyésztőktől.

A nyulak ára egyébként 40 ezer forint fölött jár, kiállításra tenyésztik őket. Egy ilyen óriási, ugyanakkor nagyon nyugodt állat napi egy kiló tápot pusztít el, és minimum egy négyzetméteres ketrecre van szüksége. Nézze meg a videót, jó lesz!